Kjøp billett

Tord Gustavsen, Susanna og Magnolia Jazzband

Susanna, Tord Gustavsen med Oslo Domkor og Tore Brunborg og Magnolia Jazzband med Majken Christiansen spiller på årets festival!

28. april 2016

Oslo Jazzfestival har gleden av å by på tre nye konserter denne uken: Tord Gustavsen, Tore Brunborg & Oslo Domkor: Messe, Susanna, og Magnolia Jazzband med Majken Christiansen.

Tord Gustavsen med Oslo Domkor og Tore Brunborg: Messe

Oslo Domkirke 18.08 kl. 22:00

I 2014 spilte Tord Gustavsen for en fullsatt sal på vår åpningskonsert i Operaen. I år inviterer vi til en intim seanse med Tord Gustavsen, Tore Brunborg og Oslo Domkor med dirigent Vivianne Sydnes i Domkirken. Musikken ble opprinnelig skrevet som et liturgisk bestillingsverk til Nidaros Domkor med tittelen «Åpen hjertes messe», men er omarbeidet og tilrettelagt i anledning konserten i Domkirken.

Kjøp billett | Les mer | Facebook

Susanna

Nasjonal Jazzscene Victoria 19.08 kl. 18:00

Susanna er aktuell med det nye albumet ’Triangle’ som har høstet høye terningkast og kritikerjubel fra både inn- og utland. Hun har tidligere vunnet Spellemannpris i åpen klasse for albumene ‘The Forester’ og ‘Meshes of Voice’, og i 2015 ble Susanna tildelt Radka Toneff Minnepris. På Oslo Jazzfestival spiller Susanna med Jo Berger Myhre (bass, elektronikk), Andreas S. Løwe (keyboards), Helge Sten (gitar, elektronikk) og Fredrik Wallumrød (trommer/el-trommer, vokal).

Kjøp billett | Les mer | Facebook

Magnolia Jazzband med Majken Christiansen

Oslo Domkirke 18.08 kl. 18:00

For 30. gang inntar Magnolia Jazzband Domkirken under Oslo Jazzfestival, og det er ekstra stas med en tradisjonsrik konsert som dette i vårt 30-årsjubiluem.

Som alltid inviterer Magnolia Jazzband med seg en gjestesolist til konserten, og i år falt valget på Majken Christiansen.

Kjøp billett | Les mer | Facebook