Kjøp billett

BUZZ-workshop for unge mellom 8 og 18 år

Er du i alderen 8-18 år og spiller et instrument? Og er du nysgjerrig på jazz og improvisasjon? Da er BUZZ-workshop noe for deg!

15. juni 2016

Kids_in_Jazz_Cafeteateret_EgilAustrheim-7987Kids_in_Jazz_Victoria_0908_EgilAustrheim-4291

BUZZ-workshop er en satsing på barn og unge som ønsker å utforske jazz-sjangeren med tett oppfølging av profesjonelle musikere. Det faglige innholdet tilrettelegges av Improbasen, som er et ressurssenter for barn og unge innen jazz og improvisasjon. Etter workshopen, fremfører deltakerne det de har lært på minifestivalen Kids in Jazz, med konserter på arenaer som Nasjonal Jazzscene Victoria, Den Norske Opera & Ballett, Sentralen, Barnekunstmuseet og BUZZ-scenen i Spikersuppa.

For påmelding, fyll ut påmeldingsskjemaet her eller send oss en mail med info om deg selv til buzz@oslojazz.no. 

BUZZ-workshop

Les mer om BUZZ-workshop.

 

Les mer om Kids in Jazz.