Tom Harrell, Eyolf Dale og Lill Lindfors til Oslojazz

10. mars 2017

Oslo Jazzfestival har gleden av å invitere til konserter med tre distinkte frontfigurer under årets festival.

Til Oslo Konserthus kommer selveste Lill Lindfors mens vi på Nasjonal Jazzscene Victoria presenterer Eyolf Dales Wolf Valley og Tom Harrell TRIP.

Lill Lindfors

Etter å ha gjestet Oslo Jazzfestival tre ganger tidligere med fullsatt sal i Oslo Konserthus er det med det rette at vi kan kalle Lill Lindfors en venn av festivalen og Oslo. Nå har vi gleden av å invitere den legendariske svenske sangeren og entertaineren tilbake med Claes Crona’s Trio i ryggen.

Eyolf Dale Wolf Valley

Eyolf Dale har de siste årene markert seg som en av landets mest spennende unge pianister. Han har de siste årene spilt på festivalen med Albatrosh (2014) og Daniel Herskedal (2016),

men dette blir første gang han spiller under eget navn. Med Wolf Valley-prosjektet har Dale plukket med seg musikere fra øverste hylle: André Roligheten (saksofon, klarinett), Hayden Powell (trompet),
Kristoffer Kompen (trombone), Rob Waring (vibrafon), Adrian Løseth Waade  (fiolin), Per Zanussi (bass) og Gard Nilssen (trommer).

  • Sted: Nasjonal Jazzscene Victoria
  • Tid: 17.08, kl. 18:00
  • Kjøp billett!

Tom Harrell TRIP

Tom Harrell var sist å se på en scene under Oslo Jazzfestival i 2011 og vi er meget fornøyde med å invitere denne amerikanske trompetisten tilbake. Med seg denne gangen har han kvartetten TRIP som er en piano-løs kvartett som ble startet da Harrell fikk et bestillingsverk av Dave Douglas for Festival of New Trumpet Music i New York. I tillegg til Tom Harrell selv består TRIP av tenorsaksofonisten Mark Turner, bassist Ugonna Okegwo som Harrell har samarbeidet med over lang tid, samt trommeslager Adam Cruz.

  • Sted: Nasjonal Jazzscene Victoria
  • Tid: 15.08, kl. 18:00
  • Kjøp billett!