Kjøp billett

Årets visuelle profil

Har du fått med deg årets visuelle profil?

24. mars 2017

I år har Oslo Jazzfestival for andre året på rad fått med seg den dyktige designeren Synne Mo ved Redink til å utvikle festivalens visuelle profil. Som oppmerksomme lesere muligens har fått med seg så har nettsiden og den generelle profilen gått i en lysere retning i år.

– Årets visuelle profil består av en mye lysere og spenstigere palett enn tidligere. Det bærende elementet er et sett med illustrasjoner, som visualiserer hovedprinsippene for festivalen: hele byen som konsertarena, publikumet og musikken. Den lekne illustrasjonsbruken, sammen med de friske fargene, gir en munter og inviterende atmosfære, og er lett å gjenkjenne, sier grafisk designer Synne Mo.

Profilen blir i løpet av våren og sommeren å se på plakater, flyere, programhefter, annonser o.l., i tillegg til nettside og sosiale medier.