Kjøp billett

Harald Lassen New Quartet, The Four Freshmen, Bodil Niska og Zigitybop!

I denne ukens slipp kan vi by på tre Chat Noir-konserter og en Herr Nilsen-konsert.

21. april 2017

Harald Lassen New Quartet

På Herr Nilsen kan vi by på noe av den beste unge jazzen Norge har å by på, nemlig Harald Lassen New Quartet. ”Akustisk jazz på sitt beste” skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av platen, og det er lett å si seg enig i det. Med i kvartetten er pianisten Bram De Looze fra LABtrio, bassist Stian Andersen og trommeslager Tore Flatjord.

Kjøp billetter til Harald Lassen New Quartet!

The Four Freshmen

Oslo Jazzfestival inviterer igjen til konsert med den legendariske amerikanske vokalgruppen The Four Freshmen. Sist de spilte på festivalen i 2008 var det for en fullsatt og jublende sal på Chat Noir, og vi ser ingen grunn til at det ikke skal gjentas i år. Bandets vokalharmonier satte standarden for vokalgrupper på 50-tallet og var til stor inspirasjon for grupper som The Hi-Lo’s, Manhattan Transfer, Singers Unlimited og New York Voices. Brian Wilson fra The Beach Boys nevner ofte The Four Freshmen som sitt favorittband og sin primære inspirasjonskilde for Beach Boys sine vokalharmonier.

Kjøp billetter til The Four Freshmen!

ZigityBop!

Carter Williams Dance Theater

Staffan William-Olsson Band

feat. Davis Whitfield

Musikk og dans hører sammen og jazzen er intet unntak her! I samarbeid med Baardar inviterer Oslo Jazzfestival til jazz- og danseforestillingen ZigityBop! Her har vi utfordret New York-baserte Carter Williams Dance Theater til å sette sammen en danseforestilling sammen med Staffan William-Olsson Band. Det blir også en utvidet utgave av bandet med Davis Whitfield på piano, Whitfield er fast musical director for Carter Williams Dance Theater.

Kjøp billetter til ZigityBop!

Bodil Niska Kvartett med England Brooks

Tenorsaksofonist Bodil Niska er en av våre store hjemmefavoritter. Mange kjenner henne nok igjen som den blide og standhaftige dama bak disken på platebutikken og caféen Bare Jazz som hun driver her i Oslo, men i tillegg til å selge jazz så spiller hun jazz.

På årets konsert har Bodil invitert med seg den LA-fødte Bodøværingen England Brooks, som i løpet av få år har gjort seg sterkt bemerket i Bodøs musikkliv. Med sin dype og sterke røst leverer hun en god mix av jazz, soul og gospel som virkelig er verdt å lytte til.

Kjøp billetter til Bodil Niska Kvartett med England Brooks!