BARNEKONSERTER PÅ OSLOJAZZ

23. juni 2017

Oslo Jazzfestival har gleden av å invitere de minste på tre fabelaktige barnekonserter.

Goddag Goddag – Jojje Wadenius & Kjærand Moe

Nasjonal Jazzscene Victoria, 19/8, 13:00
«Goddag, goddag» er et svensk/norsk samarbeidsprosjekt som bringer kjent og kjær svensk barnemusikk frem for et norsk ungt publikum. Musikken er komponert av Georg (Jojje) Wadenius, tekstene er av Barbro Lindgren, Kenneth Gärdestad og Olof Landström, og alle oversettelser og bearbeidelser til norsk er gjort av Kjærand Moe. Jojje Wadenius regnes som en legende i svensk musikkliv, mens Kjærand Moe er en sanger og skuespiller som er kanskje mest kjent for sin rolle som «seg selv» i barneTV-serien Skrimmel-Skrammel.

Kling klang – Musikk for de minste: Frøy Aagre

Sentralen – Forstanderskapssalen, 19/8, 12:00 og 13:00
Velkommen til en sanselig musikkopplevelse for de minste barna (0-3 år). Bli med Frøy Aagre og hennes saksofon på skattejakt etter spennende klanger! Hun tar barna med på en musikalsk oppdagelsesferd og utforsker klangen på de ulike instrumentene som hun finner, for så å sette det hele sammen til et lite «kling klang»-musikkverk. Etter forestillingen inviteres barna opp på scenen for å utforske og spille på instrumentene. Dette er den interaktive delen av forestillingen der barna får være aktive skapende deltakere.

jeg synger din sang, min venn

Chat Noir, 17/8, 11:00 & 13:00
De som er barn og ungdom nå, skal overta oppgaven med å utvikle Norge videre som nasjon. Interesse og respekt for andres kultur og uttrykksmåte er en viktig del av dette arbeidet. Et fint sted å starte er å høre på og lære seg venners sanger. Sanger fra andre kulturer, sanger på andre språk. Denne konserten heter «Jeg synger din sang, min venn». Kanskje du kjenner igjen en melodi eller to?

NB: Det er ingen flere ledige billetter til Jeg synger din sang, min venn.