Kjøp billett

ARTURO O’FARRILL, MAGNOLIA MED HILDE LOUISE OG JUNO TIL OSLOJAZZ!

23. april 2018

Denne ukens slipp byr på to flotte Victoria-konserter og noen unge nykommere til Herr Nilsen!

Arturo O’Farrill Quintet

Tirsdag 14. august spiller kommer Arturo O’Farrill til Nasjonal Jazzscene Victoria med sin glimrende kvintett og en fersk Grammy i bagasjen. I tillegg til å ha samarbeidet med storheter som Dizzy Gillespie, Carla Bley og Harry Belafonte har han vært bandleder for både Afro-Cuban Jazz Orchestra og Afro Latin Jazz Orchestra. Sammen med sine to sønner Zachary og Adam O’Farrill samt Boris Koslov og Chad Lefkowitz Brown ble Arturo O’Farrill Quintet dannet, og det er disse vi får høre under årets Oslo Jazzfestival.

Kjøp billetter til Arturo O’Farrill Quintet på Nasjonal Jazzscene Victoria 14.08!

Magnolia Jazzband med

Hilde Louise Asbjørnsen

Magnolia Jazzband har vært en sentral del av norsk jazzliv i over 40 år og en viktig del av Oslo Jazzfestival siden festivalen startet i 1986. I fornyingens ånd har vi valgt å flytte den tradisjonsrike kirkekonserten inn til et av Oslos aller flotteste konsertlokaler, nemlig Nasjonal Jazzscene Victoria. Men selv om lokalet er nytt, videreføres tradisjonen med en flott gjestesolist, og årets solist er en av Norges største jazzsangerinner, selveste Hilde Louise Asbjørnsen.

Kjøp billetter til Magnolia Jazzband med Hilde Louise Asbjørnsen på Nasjonal Jazzscene Victoria 18.08!

JUNO

I 2017 opptrådte JUNO som en del av Oslo Jazzfestivals Nordisk Showcase. Dette gikk så bra at de i år returnerer på Herr Nilsen!
JUNO er et energisk og lekent band som kombinerer sterk meloditeft med frijazz, ispedd scat, rap, melodiøse saxsoloer og temposkifter. JUNO er definitivt et ungt norsk band å følge med på!

Kjøp billetter til JUNO på Herr Nilsen!