Kjøp billett

Omar Hakim til Oslojazz!

05. mai 2018

Omar Hakim er en av de få trommeslagere som har spilt med absolutt alle de store. I tillegg til å ha vært medlem i Weather Report har han spilt med Miles Davis, Michael Jackson, Kate Bush, Daft Punk, Sting, Chic, David Bowie, Santana og D’Angelo, for å nevne noen.

På Oslo Jazzfestival tar han med seg bandet the OZ Experience som han dannet med sin ektefelle Rachel Z, i tillegg til å spille en konsert med Knut Værnes Group som han nylig spilte inn et album med. Årets utvalgte studenter i Oslo Jazzfestivals Talent Norge-støttede Nordisk Showcase-satsning vil få en svært eksklusiv mesterklasse med Hakim under festivalen.

– Det er ikke uten grunn at mange artister vil ha med seg Omar Hakim og at musikere elsker å spille med han. Han har et fantastisk beat som kombinert med sunn musikalsk fornuft og oversikt gjør han til en komplett musiker. I tillegg er han en hyggelig kar, sier festivalsjef Edvard Askeland.

I tillegg til Omar Hakim & Rachel Z med OZ Experience og Knut Værnes Group kan festivalen røpe at den svenske jazzsangerinnen Sinne Eeg, det spretne og svært musikalsk lekne Bergensbandet 9 Grader Nord spiller på festivalen. Bendik Hofseth med band, som nettopp har høstet lovord for den nye platen Atonement, spiller også på Nasjonal Jazzscene Victoria i festivaluka.

Kjøp billetter!