Kjøp billett

Zap Mama, The Klezmatics og Lisa Simone til Oslojazz!

22. mai 2018

I år kan vi by på hele tre konserter på Cosmopolite, en av byens flotteste konsertscener!

Zap Mama

Sist Zap Mama spilte i Oslo var på Cosmopolite under Oslo World Music Festival i 2004. Konserten endte med ellevill jubel og en anmeldelse i Dagsavisen der Mode Steinkjer skrev at «Skulle man gjort noe så uhørt som å kåre en vinner under Oslo World Music Festival ville Zap Mama være en sterk kandidat». Om Zap Mama ender opp med å vinne årets Oslojazz vet vi ikke, men vi er i alle fall helt sikre på at blir nok en uforglemmelig kveld på Cosmopolite under Oslo Jazzfestival. Om en herlig blanding av afropop, jazz, hiphop og soul høres fristende ut så anbefaler vi dette på det sterkeste!

Kjøp billetter til Zap Mama!

The Klezmatics

Den Grammy-vinnende gjengen The Klezmatics er et av verdens ledende klezmerband. Denne jødiske tradisjonsmusikken ønsket medlemmene av The Klezmatics å løfte frem igjen da bandet ble dannet i 1986. Dette bidro til at klezmermusikken fikk en real oppsving på 80-tallet etter å ha ligget i brakk i flere tiår. Vi ser frem til å presentere dette flotte bandet på Cosmopolite som det aller første Klezmer-bandet på Oslo Jazzfestival.

Kjøp billetter til The Klezmatics! 

Lisa Simone

Lisa Simone er en kvinne med mange talenter. Hun er blant annet skuespiller og Oscar-nominert filmprodusent, men det er selvfølgelig hennes medfødte evner som sanger som bringer henne til Oslo Jazzfestival. Og når vi sier medfødt så er ikke det uten grunn: Lisa Simone er nemlig datter av den mildt sagt legendariske sangerinnen Nina Simone. Med sin strålende blanding av jazz og soul har hun spilt på festivaler som Montreux Jazz Festival, North Sea Jazz og Marciac Jazz Festival.

Under Oslo Jazzfestival vil du kunne se henne med sin kvartett på Cosmopolite. Og kanskje, om du er heldig, så får du et glimt av henne blant publikum på teaterforestillingen ”I Am Nina” på Nordic Black Theatre med Noziswe og Mariama Astrid Ndure i rollen som Nina Simone.

Kjøp billetter til Lisa Simone!