Kjøp billett

Påmelding til Nordisk Showcase

Vil du spille på Oslo Jazzfestival 2019?

21. februar 2019

Nordisk Showcase er en rekke konserter på Herr Nilsen og Sentralen under festivalen bestående av unge talentfulle band og musikkstudenter. Dette gir utvalgte band en mulighet for å presentere seg for festivalens publikum, artister, internasjonale journalister og bransjefolk. I tillegg til å spille på festivalen deltar man også på mesterklasser og bransjekurs på Norges Musikkhøgskole og Sentralen.

Program 2019:

  • Søknadsfrist 15. mai
  • Ankomst i Oslo 13. august
  • Nordisk Showcase med mesterklasser 13. til 17. august
  • Hjemreise 18. august

Hvert band spiller to konserter under festivalen, og det er mulighet for å varme opp for andre artister på programmet. Nordisk Showcase er ikke honorert, men musikerne får dekket reise, kost, losji, festivalpass og mesterklasser. Programrådet vil gå igjennom søknadene i slutten av mai og deretter kontakte alle band. Påmelding og mer informasjon finnes her.

Siste søknadsfrist 15. mai!