Kjøp billett

Tre akustiske konserter i Grønland kirke!

Trond Kallevåg Hansens Bedehus & Hawaii feat. Geir Sundstøl, Trondheim Jazzorkester m/ Alf Hulbækmo og Nils Petter Molvær & Nordic Voices til Oslojazzfestival!

27. februar 2019

Oslo Jazzfestival inviterer til en rekke på tre flotte konserter i Grønland kirke i forbindelse med kirkens 150-årsjubileum i år.

Trond Kallevåg Hansens Bedehus & Hawaii med Geir Sundstøl

I 2017 mottok gitaristen og komponisten Trond Kallevåg Hansen Sildajazzprisen, og fikk i oppdrag om å skrive et bestillingsverk for fjorårets Sildajazz. Verket fikk navnet «Bedehus & Hawaii» og refererer til alle somrene Hansen tilbrakte hos sine besteforeldre på Bømlo. Han bruker dette og andre elementer fra oppveksten hans som en inspirasjon for komposisjonene. For å fremføre verket har han med sin faste trio i tillegg til de anerkjente musikerne Adrian Løseth Waade og Geir Sundstøl.

Kjøp billett til Trond Kallevåg Hansens Bedehus & Hawaii med Geir Sundstøl i Grønland kirke onsdag 14. august

Trondheim Jazzorkester m/ Alf Hulbækmo

I fjor ble Alf Hulbækmo utnevnt som Sparebank1 SMN JazZtipendat og fikk derfor mulighet til å utvikle bestillingsverket «Skumringsbarda» sammen med Trondheim Jazzorkester. Dette er en fantasiverden Hulbækmo selv har skapt og komponert musikken til. Konserten har urpremiere på årets Moldejazz, men kan oppleves i Grønland kirke allerede en snau måned senere.

Kjøp billett til Trondheim Jazzorkester m/ Alf Hulbækmo i Grønland kirke torsdag 15. august

Nils Petter Molvær & Nordic Voices

Vokalsekstetten Nordic Voices og jazztrompetisten Nils Petter Molvær er blant noen av de fremste kunstnerne innenfor sine felt, også utenfor norske landegrenser. Det meditative programmet deres består av musikk som spenner fra middelalder til moderne tid, i utgangspunktet a cappella, kun akkompagnert av Nils Petter Molværs trompet. De begynte samarbeidet i 2013 og har siden den gang spilt konserter både i Norge og utlandet.

Kjøp billett til Nils Petter Molvær & Nordic Voices i Grønland kirke lørdag 17. august