Kjøp billett

Gilberto Gil til Norge for første gang på ti år

Endelig har Oslo Jazzfestival gleden av å presentere den verdenskjente musikeren

15. mars 2019

Den brasilianske musikeren ble kjent på slutten av 60-tallet da han og andre unge brasilianske musikere startet Tropicália-bevegelsen. Gjennom politiske tekster brøt de med det brasilianske militærregimets kontrollerte popmusikk og aktiviserte unge mennesker. Dette førte til at han måtte leve i eksil i London i tre år før han fikk returnere etter regimets fall. Hans musikalske stil er påvirket av en rekke ulike sjangre som rock, bossa nova, samba, reggae og pop, og han regnes som en pioner innen verdensmusikk.

Det er ti år siden Gil sist besøkte Oslo og spilte for et utsolgt Rockefeller under Oslo World, og det er derfor med stor glede Oslo Jazzfestival endelig kan presentere Gilberto Gil i Oslo Konserthus!

Kjøp billett til Gilberto Gil i Oslo Konserthus tirsdag 13. august