13. - 20. AUG 2022
Program
Wako
Nasjonal Jazzscene Victoria15/0817:30Kjøp billett

Wako er et ungt band som har vært på manges lepper denne vinteren og våren. Kvartetten består av Martin Myhre Olsen (saksofon), Kjetil André Mulelid (piano), Bárður Reinert Poulsen (bass), og Simon Olderskog Albertsen (trommer), musikere vi kjenner godt fra det norske jazzlandskapet. Du har kanskje sett og hørt dem med band som Hegge, Megalodon Collective, Espen Berg Trio, Kjetil Mulelid Trio, Trondheim Jazzorkester, og en hel rekke andre.

Deres siste album, «Wako», ble utgitt i februar i år på Øra Fonogram, og legges til i rekken som det fjerde på fem år. Plata har 13 spor, en drøss med gjester, og en hel masse kreativitet og fingerspitzengefühl.

På den lange listen av samarbeidspartnere finner vi bl.a Oslo Strings, Rob Waring, Jonas Kullhammar, Adrian Løseth Waade, Sissel Vera Pettersen og Arve Henriksen.

«Man føler synapsene knatre og hjernevevet spire og gro når man lytter til Wako,» skriver Stemmegaffel.no om den siste skiva. Musikken står aldri stille med dette bandet, den engasjerer og er i stadig bevegelse.

Espen Eriksen Trio

Nasjonal Jazzscene Victoria
14.0822:30
Få billetter
13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20