Unge arrangører

BUZZ tilbyr festivalpraksis for unge arrangører mellom 14 og 20 år. Vi arrangerer både workshop, mesterklasser, konserter og showcase for og med barn og unge, så her er det mye å lære som ung arrangør!

IMG_1450_BUZZ_Tomandreaskristensen

Årset festival er fra 12.-19.august og deltagerne er med å arrangerer Kids in Jazz, Nordisk Showcase og barnekonsertene. BUZZ har et eget kontor i 2.etasje på Sentralen.

Kids in Jazz er jazzkonserter med barn i alderen 8-16 år fra hele Skandinavia. Prosjektet presenteres i samarbeid med Improbasen. Oversikt over alle konsertene finnes her.

Nordisk Showcase er en konsertserie med hovedsakelig nordiske jazzstudenter. De 16 konsertene finner sted på Herr Nilsen og Sentralen, og er en gratis mulighet til å oppleve fremtiden i nordisk jazz. Fullt program for Nordisk Showcase finnes her.

Påmelding: Fyll ut skjemaet på siden eller send en e-post til buzz@oslojazz.no med bakgrunnsinformasjon (navn, alder, e-post, telefon, studieretning og ev. erfaring) og en kort beskrivelse av hva du ønsker å arbeide med.

Presenteres i samarbeid med:

Kulturogledelse-BI