Unge arrangører

BUZZ tilbyr festivalpraksis for unge arrangører mellom 14 og 20 år. Vi arrangerer både workshop, mesterklasser, konserter og showcase for og med barn og unge, så her er det mye å lære som ung arrangør!

IMG_1450_BUZZ_Tomandreaskristensen

I år arrangeres BUZZ fra 12.-17.august, og deltagerne har ansvaret for BUZZ-scenen ved Karl Johans gate, Nordisk Showcase og Kids in Jazz med over 25 konserter.

Kids in Jazz er jazzkonserter med barn i alderen 7-16 år fra hele Skandinavia. Prosjektet presenteres i samarbeid med Improbasen. Oversikt over alle konsertene finnes her.

Nordisk Showcase er en konsertserie med hovedsakelig nordiske jazzstudenter. De 16 konsertene finner sted på Herr Nilsen og BUZZ-scenen, og er en gratis mulighet til å oppleve fremtiden i nordisk jazz. Fullt program for Nordisk Showcase finnes her.

Påmelding: Fyll ut skjemaet på siden eller send en e-post til buzz@oslojazz.no med bakgrunnsinformasjon (navn, alder, e-post, telefon, studieretning og ev. erfaring) og en kort beskrivelse om hvorfor du har lyst til å delta på BUZZ-arrangør.

Presenteres i samarbeid med:

Kulturogledelse-BI