Frivillig på Oslo Jazzfestival?

Oslo Jazzfestival er 100 % avhengig av frivillig innsats, og hvert år er det over 250 frivillige som bidrar. Selv om mange stiller opp år etter år, trenger vi stadig nye frivillige som er villige til å bruke en del av fritiden sin til å gi Oslo-publikumet årets største jazzopplevelser.

Som frivillig kan du blant annet jobbe med promo, artisttransport, mat, miljø, media, foto, rigg og mye annet spennende!

Vi hører gjerne fra deg hvis du ønsker å være frivillig under årets festival.

Klikk her for å fylle ut påmeldingsskjema.

Send en e-post til frivillig@oslojazz.no

Hva tilbyr OJF?

  • Mange flotte musikkopplevelser (70-90 konserter i løpet av festivaluka).
  • Mulighet for å bli kjent med andre frivillige som deler din musikkglede og engasjement for nærmiljøet. OJF arrangerer sosiale sammenkomster før og etter festivalen, bl.a. kick-off og avslutningsfest. Vi treffes også på festivalkontoret på Sentralen og på konserter under festivalen.
  • Årets frivilligskjorte.
  • Mat og drikke på vakt.
  • Rabatter på utvalgte restauranter og spillesteder i forbindelse med festivalen.
  • Nødvendig opplæring og veiledning av ledere som vet hva som skal gjøres. Vi arrangerer avdelings-, og gruppemøter i oppstartshelgen som leder opp mot festivalen.

Hva forventer vi av deg?

  • At du holder deg oppdatert på informasjon som blir sendt ut, og svarer på e-post og telefon. Helst innen 24 timer.
  • At du møter opp på vakter og gjennomfører avtalte arbeidsoppgaver, samt gir beskjed i god tid hvis du må endre vakter eller ikke kan møte på avtalt vakt.
  • At du er serviceinnstilt og svarer på spørsmål fra publikum, ev. henviser til andre som kan gi svar. Det er lurt å sette seg inn i festivalprogrammet, da mange har spørsmål omkring dette.
  • At du er edru på vakt, bruker frivilligskjorten og har stabskortet rundt halsen.

Vakter og festivalpass:

Ved fordeling av vakter er det en fordel at du er tilgjengelig minst fire av de dagene festivalen pågår (11.-17. august 2019). For å få festivalpass må du regne med å jobbe minimum 15 timer, som tilsvarer to lange vakter, eller tre til fire kortere vakter. Hvis du henter frivilligpasset uten å fullføre avtalte vakter/arbeidsoppgaver, så er dette å anse som kjøp av festivalpass og du vil bli fakturert kr. 1500,-. Inngang med stabskort er forutsatt ledig plass, da publikum som har kjøpt billett nødvendigvis må komme inn først. Hvis det er konserter du ikke kan gå glipp av, anbefaler vi deg å kjøpe billett.

Tid til overs? Ta kontakt med oss så finner vi stort sett alltid ledige vakter og muligheter for å spre det glade budskap via sosiale medier eller utdeling av programmer. Vi tilbyr også meningsfulle lederverv for deg som ønsker ansvar og erfaring.