11. - 17. AUG 2024
Program
21/01/2021

Footprints søker deltakere

Oslo Jazzfestival og det europeiske prosjektet Footprints søker unge jazztalenter og agenter.

Footprints er et nytt europeisk samarbeidsprosjekt som sikter mot å løfte frem nye unge musikertalenter og agenter, innen den europeiske jazzsfæren. Målet er å få i gang nye samarbeid mellom agenter og musikere på tvers av landegrenser og planlegge, booke og gjennomføre europeiske turnéer med fokus på bærekraft.

Footprints er videreutviklingen av det europeiske initiativet Jazz Connective som fant sted i Birmingham, Helsinki, London, Lódz, Lubljana, Lyon i 2019 og 2020. Oslo Jazzfestival er en av flere internasjonale partnere i prosjektet, som i første omgang skal forgå i Lyon, Frankrike i april og Lódz, Polen i juli.

Footprints ble initiert av Periscope (Lyon) og Wytwornia Foundation (Lodz) og i tillegg til Oslo Jazzfestival er Bimhuis (Amsterdam), Druga Godba (Ljubljana) og Music Austria (Wien) partnere i prosjektet.

– Prosjektet er finansiert av Creative Europe, og sammen med våre prosjektpartnere skal vi bringe unge musikere og bookingagenter sammen for å utvikle fremtidige turneer i Norge, Frankrike, Østerrike, Nederland, Polen og Slovenia, sier festivalsjef Øyvind Larsen om prosjektet.

Prosjektpartnerne vil bistå med mentoring, kursing og videreutvikling av deltakerne, og deltakerne mottar et stipend for sin deltakelse.

Prosjektet søker norsk musiker og norsk agent til å delta. Søknadsfristen for agenter har nå utløpt, men det er fremdeles muligheter for musikere å søke.

Les mer om søknadsprosessen på Footprints-websiden og ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål vedrørende prosjektet.

Vi anbefaler også at du følger Footprints på Facebook for oppdateringer om prosjektet.

11. - 17. AUG 2024

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20
Følg oss:FacebookInstagram
Kode:Bjerk


Image of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsor