• Stena Line

  Stena Line er et av verdens største fergeselskaper og har Europas mest omfattende rutenettverk bestående av 22 fergelinjer i Skandinavia, Storbritannia og Baltikum.

  CRUISE  OSLO – FREDERIKSHAVN: UNN DEG ET AVBREKK I HVERDAGEN

  Stena Saga har lave priser året rundt, så du kan ta en pause når du kjenner for det. Hos oss har alle dager hver sin pris. Pris fra 149,- pr. person når to reiser sammen i én lugar. Det er et begrenset antall av disse, så vil du sikre deg den laveste prisen bør du bestille tidlig.

  Jentetur, guttetur, vennetur, kjærestetur, spa-tur, fredagspils med gode kolleger – alle fortjener å ta en pause sammen. Et 24 eller 36 timers StenaCruise med Stena Saga er det perfekte avbrekket, med alt på ett sted.

  BARNAS BÅT I  SKOLEFERIENE

  I feriene er Stena Saga Barnas Båt med masse aktiviteter for barn. Skipet forvanldes til et eventyr av priater, teater, musikk, aktiviteter, show , oppgaver og mye mer.

  BÅT TIL DANMARK

  Skal du ta båt til Danmark har Stena Line flere alternativer. Vi har én fergerute mellom Norge og Danmark, Oslo-Frederikshavn, og to ruter mellom Sverige og Danmark, Gøteborg-Frederikshavn og Varberg Grenå. Finn fergeruten som passer best for deg.

  Stena Line er stolt sponsor av Oslo Jazzfestival.

  Billetter til Stena Line kan bestilles på Stenaline.no.

 • Kontakt Stena Line