Kjøp billett

Jazz-Cruise med ny samarbeidspartner

Oslo Jazzfestival kan med glede introdusere Stena Line som offisiell samarbeidspartner.

10. mars 2017

– Det er med glede vi informerer om at Stena Line er blitt en av Oslo Jazzfestivals partnere. Jazz-Cruise var i mange år et fast innslag på Stena Saga, til stor glede for mange jazzinteresserte gjester. Etter et fravær på noen år, relanserer vi dette konseptet og starten blir i forbindelse med Oslo Jazzfestival. Hele uken fra tirsdag til søndag vil det være konserter med kjente og kjære artister som Hot Club de Norvège og Apheim Oldtimers. Vi har også vært så heldige å fått med oss Norbert Susemihl og hans fantastiske Joyful Gumbo, sier Ole Herman Kjernsby, Travel Commercial Manager ved Stena Line.

Jazz-Cruise-program under Oslo Jazzfestival 2017:

  • Tir       15/8     Hot Club de Norvége
  • Ons     16/8     Hot Club de Norvége
  • Tor      17/8     Aspheim Oldtimers
  • Fre       18/8     Aspheim Oldtimers
  • Lør      19/8     Norbert Susemihls Joyful Gumbo

Etter festivalen vil det deretter bli faste jazz-Cruise én gang i måneden.
Der kan vi i første omgang by på det norske bandet Prima Vista Social Club 26. september og det svenske bandet Live Jazz Band 31. oktober.

Prima Vista Social Club er et nytt band som på kort tid er blitt en «snakkis» blant arrangører og musikere og har gjort seg bemerket som et heidundrende partyband! Gruppen spilte for fullt hus under Oslo Jazzfestival 2015.Benytt anledningen til å kombinere god jazz, vind i håret, havhorisont og gode matopplevelser og shopping. Alt på 24 timer.

Billetter bookes på stenaline.no.