Kjøp billett

JAZZFILM PÅ CINEMATEKET!

I år er det tredje gangen Oslo Jazzfestival inngår et samarbeid med Cinemateket, hvor det vil bli vist to jazzfilmer – musikalklassikeren All That Jazz fra 1979 og den nylige dokumetaren Chasing Trane: The John Coltrane Documentary fra 2016.

26. juni 2017

All That Jazz er en ærlig film som viser livet bak showbusinessens glitter og glamour, og vi har gleden av å vise denne i nyrestaurert utgave. Chasing Trane er den definitive dokumentaren om en av de aller største jazzmusikere i vår tid – John Coltrane. Vi får se mange fantastiske arkivopptak og et stjernespekket utvalg av intervjuobjekter, så dette er en film du absolutt ikke bør gå glipp av!

Program

ALL THAT JAZZ

USA, 1979, regi: Bob Fosse
Med: Roy Scheider, Jessica Lange, Ann Reinking, Leland Palmer
Engelsk tale, utekstet, DCP 4K, 2t 3min. A: 15 ÅR
Se trailer.

Vises på Cinemateket 16/8 og 17/8.
Les mer og reserver billetter her.

CHASING TRAIN: THE JOHN COLTRANE DOCUMENTARY

USA, 2016, regi: John Scheinfeld
Med: Denzel Washington, Common, Bill Clinton
Engelsk tale, utekstet, BluRay, 1t 39 min, A: 12 ÅR
Se trailer.

Vises på Cinemateket 16/8 og 17/8.
Les mer og reserver billetter her.