Kjøp billett

Årets første klubbslipp!

Hanna Paulsberg Concept + Magnus Broo, Marilyn Mazur’s Shamania og General Post Office til Oslo Jazzfestival!

22. februar 2019

Hanna Paulsberg Concept + Magnus Broo

I fjor høst slapp Hanna Paulsberg Concept det kritikerroste albumet «Daughter of the Sun», hvor de har fått med seg den svenske trompetisten Magnus Broo. Albumet fikk oppmerksomhet i både norsk og internasjonal presse. Både Hanna Paulsberg Concept og Magnus Broo med Atomic har tidligere gjestet festivalen, men dette blir første gang de spiller sammen under Oslo Jazzfestival.

Kjøp billett til Hanna Paulsberg Concept + Magnus Broo på Nasjonal Jazzscene Victoria mandag 12. august

Marilyn Mazur’s Shamania

Perkusjonisten og komponisten Marilyn Mazur omtales ofte som den danske dronningen av jazz og er den eneste kvinnen som noen gang har vært en del av bandet til Miles Davis. Hun har samlet ti av de fremste kvinnelige musikerne fra Skandinavia til prosjektet Shamania. De spilte sin første konsert under Copenhagen Jazz Festival i 2015, og har spilt flere store europeiske festivaler siden. Med seg har hun også den norske danseren Tine Aspaas, som gjør at dette blir en eksepsjonell konsert både musikalsk og visuelt.

Kjøp billett til Marilyn Mazur’s Shamania på Nasjonal Jazzscene Victoria fredag 16. august

General Post Office

I fjor spilte General Post Office en Nordisk Showcase-konsert under Oslo Jazzfestival, og de imponerte oss så mye at vi inviterte dem til å spille igjen under årets festival! De er inspirert av 60-tallets ekspressive frijazzbølge og klassiske blueshelter, og resultatet er en energisk blanding av frijazz og blues. De jobber for tiden med debutalbumet sitt, og det kommer til å være spennende å følge med på dem framover.

Kjøp billett til General Post Office på Herr Nilsen torsdag 15. august