Kjøp billett

Håkon Kornstad og Det Norske Kammerorkester til Oslo Jazzfestival

Klassisk og jazz forenes i Paulus Kirke

19. mars 2019

Foto: Petter Fosse / Kryssover Jazzfest Moss

Sammen med Oslo Kammermusikkfestival har vi gleden av å invitere til konsert når Håkon Kornstad og Det Norske Kammerorkester forener klassisk og jazz i Paulus Kirke under årets festival.  

Håkon Kornstad gjorde seg bemerket på slutten av 90-tallet og starten av 2000-tallet som en del av den daværende nye generasjonen av jazzmusikere. Etter flere stjerneanmeldelser og internasjonal anerkjennelse som jazzsaksofonist, har han arbeidet med å utvikle seg som en klassisk sanger. Det Norske Kammerorkester ble dannet i 1977 og har siden den gang spilt konserter i både inn- og utland, og gitt ut over 30 utgivelser. Kornstads saksofon og tenorstemme gjør at jazz og italiensk folkemusikk smelter sammen, og byr på en opplevelse du ikke har hørt før.

Kjøp billett til Håkon Kornstad og Det Norske Kammerorkester i Paulus Kirke fredag 16. august!