13. - 20. AUG 2022
Program
Anja Lechner & Francois Couturier
MUNCH - Festsalen20/0819:00Kjøp billett

Cellist Anja Lechner og pianist François Couturiers musikalske samarbeid har blitt manifestert via konserter og anerkjente innspillinger for ECM New Series, både i duoformat og med Tarkovsky Quartet. Med sitt nyeste prosjekt og album Lontano omfavner duoen kjente melodier av Henri Dutilleux, Giya Kancheli, Anouar Brahem og andre. Det er stykker som gir rom for improvisasjon og personlig tolkning. François Couturier har også komponert ny musikk til duoen som fungerer som et samlende anker i musikken, der deres improvisasjon og fri tolkning kan få utfoldes.

Anja Lechner har, i tillegg til sin klassiske utdannelse med lærere inkludert Heinrich Schiff og Janos Starker, utviklet sine evner som impromusiker. En rekke prosjekter med musikere fra mange land gjenspeiler hennes talent for følsom tolkning og improvisasjon, og alltid med en tilstedeværelse av hennes umiskjennelige, varme og klare uttrykk.

François Couturier er en ledende pianist i grensesonen mellom moderne jazz og moderne klassisk i Europa. Han tilbrakte mange år med den tunisiske oud-mesteren Anouar Brahem, og har også spilt med musikere inkludert John McLaughlin, Louis Sclavis og Dominique Pifarély.

  • Anja Lechner - cello
  • François Couturier - piano
13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20