11. - 17. AUG 2024
AOJO - Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester

AOJO - Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester


torsdag 19. august 17:00

Kjøp billett

AOJO, Akershus og Oslo ungdomsjazzorkester, formidler en forbløffende kombinasjon av ung energi og moden musikalitet og består av 25 svært talentfulle unge musikere i alderen 14 til 20 år. Det er en fantastisk kompleksitet, løssluppen energi og samtidig en nesten uhørt nøyaktig unøyaktighet i dette kollektivet, som får dette bandet til å sjokkere og begeistre.

AOJO er en del av Østnorsk jazzsenters satsning på rekruttering og unge talenter. Siden debutkonserten på Kampen Jazz høsten 2014 har bandet spilt på store og små scener i inn og utland som Moldejazz, Oslo jazzfestival, Vossajazz, Jazz Baltica (Tyskland) og Standard Bank National Youth Jazz Festival (Sør-Afrika) med mer. I 2019 slapp AOJO sin første utgivelse, Oasis of Bad Vibes, og det ble laget en dokumentar om bandet, Om å spille sammen - som seg selv.

Orkesteret blir ledet av saksofonisten Shannon Mowday. Mowday er opprinnelig fra Sør-Afrika, og musikken hun skriver og arrangerer for AOJO er jazz med en blanding av afrikanske og nordiske impulser.

<Tilbake