11. - 17. AUG 2024
Program
ASQ // Amund Stenøien Quartet
Nasjonal Jazzscene Victoria19/0816:00Kjøp billett
Et friskt pust | Oslo Jazzfestival 2023

Trondheimsbaserte Amund Stenøien har de siste årene ledet en kvartett med unge musikere i etableringen av sitt eget moderne jazzuttrykk. Resultatet er en fremoverrettet jazzkvartett med sterke temaer, eksplosive soloer og inspirerende originalitet.

Med en drømmeaktig sound utgjort av vibrafon, akustisk fretless bass, piano og trommer, kombinerer Stenøien hardtsvingende New York-jazz, klubbgroover og sterke melodier. Det hele er pakket inn i en energibombe av et band. Musikken har et mål om å være gripende, samtidig som den tilbyr komplekse rytmiske og harmoniske strukturer under overflaten.

ASQ har spilt et dusin konserter i Norge allerede, inkludert fjorårets utgaver av Oslo Jazzfestival og Jazzfest Trondheim, og ble i 2022 valgt ut til å lansere Jazzfests nye satsningsprogram “Joyn In”. Ved siden av ASQ finner man Stenøien i band som Stenøien / Hjemmen / Heide Bø, Skaali Kvartett og Acts of the Unconscious.

Vi ser frem til et friskt pust i sommerheten, når ASQ spiller ettermiddagskonsert på Victoria!

Amund Stenøien (vibrafon, komposisjoner), Joakim Rainer Petersen (piano), Steinar Heide Bø (trommer), Gard Kronborg (akustisk fretless bass)


Konsertstart 16:00

Dørene åpner 15:00

11. - 17. AUG 2024

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20
Følg oss:FacebookInstagram
Kode:Bjerk


Image of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsor