11. - 17. AUG 2024
Program
Barnekonsert - Mikrokosmos: Osmosmose
Nasjonal Jazzscene Victoria13/0815:00Kjøp billett
En tegnekonsert med Mikrokosmos og Iben Sandemose | Oslo Jazzfestival 2023

“Iben er veldig flink til å tegne og når hun tegner, så synes hun at det ser ut som musikk. En strek kan bli en lang tone og noen prikker kan bli en rytme. Hun har lyst til å bli med i bandet til vennene sine. "Men er det mulig, kan en som tegner bli med i et band som spiller musikk?”

Svaret er ja! I denne konserten får man oppleve Iben Sandemose tegne og illustrere sangene til Mikrokosmos live. Samtidig får man høre historien om tegneren Iben som prøver å finne ut hvordan hun kan bli med i et band.

Iben Sandemose er en av Norges mest etablerte tegnere og illustratører. Hun har gitt ut bøker siden 1984 og vunnet en rekke priser for sitt arbeid. Barnebokserien Fiat og Farmor er et av mange eksempler på hennes morsomme og absurde strek.

Pål, Jo, Åge og Shana i Mikrokosmos spiller pop, rock og funk med tekster, som handler om alt fra flyvende kyr og å gå på lava, til pappaer som gjør sykt flaue ting og om dager når alt går på trynet.

Shana Mathai (vokal), Pål Hausken (trommer), Jo Berger Myhre (bass), Åge Reite (tangenter og vokal), Iben Sandemose (tegning)


Konsertstart 15:00

Dørene åpner 14:00

11. - 17. AUG 2024

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20
Følg oss:FacebookInstagram
Kode:Bjerk


Image of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsor