11. - 17. AUG 2024
Elephant9

Elephant9


Herr Nilsen

Tirsdag 15. august 19:00

Utsolgt

Herr Nilsen

Tirsdag 15. august 22:00

Kjøp billett

Kompromissløst fremoverrettet | Oslojazz 2023

Elephant9 er et musikalsk monster man knapt har sett sidestykke til - I Norge eller i internasjonal sammenheng.

Musikk er sterkest når den føles fri, levende, dynamisk, suggererende og gjerne også sjokkerende. I en tid der musikk som oftest er låst til digitale verktøy, satte format og tidsrammer, er det forfriskende å være vitne til motstykket.

Medlemmene - som har fartstid i Bigbang, Shining, Motorpsycho, Supersilent og en rekke andre konstellasjoner, har i Elephant9 funnet den ultimate plattformen for å speile sine mange inspirasjonskilder og egen musikalitet.

Gjennom Torstein Lofthus sitt hasardiøse trommespill, bassist Nikolai Hængsles stramme rytmiske regi og Ståle Storløkkens kompromissløse og fargerike orgel og synth-eskapader, skaper trioen musikk som får voksne mennesker til å gi seg hen og banne i glede og tørke tårer samtidig.

Elephant9 er ikke redde for å se bakover i tid - til perioder i musikkhistorien der stilarter møttes og ble utforsket som nye uttrykk. Bandet selv velger å fristille seg fra merkelapper, og trives heller med å se fremover - inn i en ny kaotisk tidsalder der musikk for stadig flere nettopp er fri for historie og slitne betegnelser.

Med kollektiv bevissthet og uvanlige evner intakt, koker de tre på scenen opp sitt uvanlige brygg som oppleves nytt, inkluderende og ikke minst intenst underholdende.

Ståle Storløkken (orgel og synth), Nikolai Hængsle (bass), Torstein Lofthus (trommer)

OBS! To konserter

Konsertstart 19:00

Dørene åpner 18:00

BILLETT

Konsertstart 22:00

Dørene åpner 21:00

BILLETT

<Tilbake