13. - 19. AUG 2023
Program
Ella Zarina Trio
Herr Nilsen16/0818:00Kjøp billett
Fyldig, fargerikt og fengslende gitarspill | Oslojazz 2023

Ella Zirina er en gitarvirtuos og komponist fra Latvia, som holder til i Amsterdam. Komposisjonene hennes bygger på melodiske improvisasjoner, og resulterer i et personlig og emosjonelt lydbilde. Hun vant førstepremie i the Virtual Jazz Club Competition i 2021 for sin gjengivelse av Gershwins “I Loves You Porgy”, sammen med resten av trioen.

Trioen oppstod på the Conservatorium van Amsterdam hvor de møttes som studenter, og består av italienske David Macchione på kontrabass og spanske Eloi Pascual Nogue på trommer i tillegg til Ella Zirina på gitar. Hittil har de vært mest aktive i Nederland, blant annet på jazzklubben BIMHUIS, og turnert i Spania, hvor de blant annet spilte på festivalen NigranJazz.

Ella Zirinas debutalbum ble utgitt i våres og inkluderer utover trioen saksofonist Tineke Postma og en strykekvartett. Zirinas lidenskap for teksturer uttrykkes på elegant vis ved å legge kontrabass og trommer til gitarspillet. Resultatet er fyldige og fargerike komposisjoner som vi anbefaler ikke å gå glipp av.


Ella Zirina (gitar), David Macchione (kontrabass), Eloi Pascual Nogue (trommer)


Konsertstart 18:00

Dørene åpner 17:00

13. - 19. AUG 2023

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20
Følg oss:FacebookInstagram
Kode:Bjerk


Image of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsor