11. - 17. AUG 2024
Goldings / Bernstein / Stewart

Goldings / Bernstein / Stewart


Herr Nilsen

Mandag 14. august 19:00

Utsolgt

Herr Nilsen

Mandag 14. august 22:00

Kjøp billett

En ettertraktet trio | Oslo Jazzfestival 2023

Med sin helt egen hammondorgel-stil og allsidighet på flere keyboards, har Larry Goldings krysset ikke bare det vide spekteret som er jazzsjangeren, men også funk, pop og elektronisk musikk. Som bandleder og solist har han sluppet 13 album, mange av disse i samspill med resten av trioen.

Gitarist Peter Bernstein har vært en sentral del av det internasjonale jazzmiljøet siden 1989. Han har samarbeidet med musikere av alle generasjoner, og hans gjenkjennelige gitarspill kan oppdages på mer enn hundre innspillinger. Som leder og solist har Bernstein utgitt 13 høyt verdsatte album som ikke bare uttrykker hans mesterlige tolkninger av standarder, men også hans innovative og lyriske komposisjoner.

Trommis Bill Stewart slo gjennom som den rytmiske kraften bak gitarist John Scofield’s band, og er i dag en av de mest ettertraktede jazztrommisene i verden. Stewarts trommespill kjennetegnes ved dets melodiske fokus og polyrytmiske, sammensatte karakter. Stewarts stemme er helt klart hans egen og påvirker allerede en ny generasjon trommeslagere.

Trioen, som nå har spilt sammen i mer enn 20 år, har blitt anerkjent for å kartlegge nye områder i musikken med sin synergiske, dog tankefulle, musikk. Sammen har de spilt inn åtte album, som alle uttrykker deres distinkte sound.

Vi kan forvente en flott opplevelse når denne trioen tar oss med på en lidenskapelig, groovy og høyt sofistikert musikalsk reise.

Larry Goldings (hammondorgel), Peter Bernstein (gitar) Bill Stewart (trommer)


OBS! To konserter

Konsert 1 - 19:00

Dørene åpner 18:00

BILLETT

Konsert 2 - 22:00

Dørene åpner 21:00

BILETT

<Tilbake