13. - 20. AUG 2022
Program
Jason Moran (solo)
MUNCH - Monumentalsalen17/0822:00Kjøp billett

Noen musikere er av et slik kaliber at når de først er i byen så vil vi høre så mye som mulig av dem. Jason Moran, som sist var å se på Oslo Jazzfestival i 2014 i en kokende sal på Victoria Nasjonal Jazzcene, kommer til årets festival i anledning et nytt samarbeid med Trondheim Jazzorkester. I tillegg til dette vil Oslojazz-publikummet få anledning til å oppleve ham solo og helt akustisk i Momumentalsalen på MUNCH, omringet av noen av Edvard Munchs største verk.

Jason Moran har vært en av USAs sterkeste musikalske stemmer de siste 20 årene, gjennom sitt arbeid med trioen The Bandwagon, men også som en svært fremoverlent og konseptuell tenker, komponist, kurator og kunstpersonlighet. Han er like selvsagt en del av utstillingen på Moma og The Whitney Museum som på Village Vanguard, og har samarbeidet med en lang rekke helter og heltinner, som Charles Lloyd, Henry Threadgill og kunstikonet Joan Jonas.

Denne kvelden på MUNCH vil publikum få en opplevelse utenom det vanlige, der de sitter i sirkel rundt Jason Moran og hans elegante spill på flygelet, omringet at Edvard Munchs ikoniske malerier. En kunst- og musikkopplevelse verdig navnet på salen.

13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20