11. - 17. AUG 2024
John Surman Quartet: Words Unspoken

John Surman Quartet: Words Unspoken


Festsalen, MUNCH

Onsdag 16. august 19:00

Kjøp billett

En britisk saksofonlegende | Oslojazz 2023

Den britiske saksofonisten, bassklarinettisten og komponisten John Surman spiller i Festsalen og har denne kvelden med seg Rob Luft på gitar, Rob Waring på vibrafon og Thomas Strønen på trommer.

I Norge er John Surman godt kjent for hans lange og omfattende samarbeid med Karin Krog, men han har også samarbeidet med Bergen Big Band og i senere år, spilt med sin kvartett Valhallas. Denne kvartetten fikk vi også oppleve på Jazz på MUNCH i mars 2023 med Karin Krog i spissen. Surman har bodd i Norge i mange år, men var også en sentral skikkelse i jazzscenen da han bodde i Storbritannia. Her spilte han blant mange andre med bautaer som John McLaughlin, Bill Frisell og Dave Holland.

Den musikalske reisen fra Surmans fantasi til notearket, så til studio og endelig live på scenen kan beskrives som et slags oppdrag for å finne «de usagte ordene», eller den skjulte meningen i musikken. Words Unspoken er en fortsettelse av idéene som oppstod fra musikken, som ble skapt til hans album Invisible Threads fra 2018 med Nelson Ayres og Rob Waring. Denne konserten bør du ikke gå glipp av!


John Surman (bassklarinett), Rob Luft (gitar), Rob Waring (vibrafon), Thomas Strønen (trommer)


Konsertstart 19:00

Dørene åpner 18:00

<Tilbake