Kids in Jazz 2018

DENNE KONSERTEN BLE ARRANGERT UNDER OSLO JAZZFESTIVAL 2018.

For tredje år på rad tjuvstarter Kids in Jazz Oslo Jazzfestival med en minikonsert i foajeen i Operaen!

Kids in Jazz stiller med en liten gjeng unge musikanter, som sammen skaper stor jazzmusikk! Konserten spilles i forkant av åpningskonserten som i år er en hyllest til Joni Mitchell. Minikonserten arrangeres i samarbeid med Kids in Jazz og varer i ca. 30 minutter.

Om Kids in Jazz:
Oppdag og opplev morgendagens jazzmusikere!
Fra 9. til 14. august inntar unge talenter fra hele verden Oslo for den årlige festivalen Kids in Jazz. Velkommen til lekende jazz og improvisasjon på høyt nivå!

På Kids in Jazz kan du oppleve ulike konserter der besetning, format og lengde varierer. Festivalen formidler jazz til et bredt publikum, der både barn og unge, familier, samt voksne og eldre er velkommen for å la seg inspirere og imponere. Her der det MYE å glede seg til både for de erfarne og for de som er mindre bevandret i jazzens univers.

Konsertene kan oppleves på Barnas jazzhus (Keyserløkka), Nasjonal jazzscene, Sentralen, Barnekunstmuseet (Frøen) og Kafé Hærverk.
I tillegg spilles det pop-up-konserter på Operaen, Barnekunstmuseet’s galleri på Tjuvholmen og på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Se omtale av hver enkelt konsert i egne arrangement på
www.facebook.com/kidsinjazz
www.kidsinjazz.com/program.php