Laura Misch

DENNE KONSERTEN BLE ARRANGERT UNDER OSLO JAZZFESTIVAL 2018.

Laura Misch er en del av Oslo Jazzfestivals program for Sentralen 18.08.

Det selges både enkeltbilletter til hver konsert og dagspass for alle konsertene på Sentralen denne dagen.

Fullstendig program for kvelden: Arild Andersen (solo), Laura Misch, 1816 med Ola Kvernberg, Erlend Skomsvoll og Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada.

Laura Misch

De siste årene har London blitt en av verdens mest spennende byer for ny og ung jazz som har evnen til å nå ut forbi jazzmenighetens vegger. Den unge saksofonisten, produsenten og vokalisten Laura Misch er en av disse unge musikerne som har blitt frontet av ulike aktører som Red Bull, Jazz FM og Gilles Peterson.

Laura Misch startet sin scenekarriere med å akkompangere sin bror, electronicaartisten Tom Misch. Senere begynte hun å spille med eget ensemble og delte scene med andre London-artister som Binker & Moses, Soweto Kinch og Andrew Ashong, men i det siste har fokuset vært rettet mot å opptre alene på scenen slik hun vil gjøre på Oslo Jazzfestival.

I Hvelvet på Sentralen vil du oppleve Laura Misch alene med saksofon, synth, loopmaskin og laptop der hun vil presentere et spennende og stemningsfullt lydbilde og topp låtmateriale.

Laura Misch spiller også på KUNSTKRÆSJ på Aker Brygge lørdag 18. august kl. 15.00!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Scenen finner du langs Bryggen, ved overgangen til Tjuvholmen (utenfor Lofoten Fiskerestaurant).

Mer info her

OM KUNSTKRÆSJ
KUNSTKRÆSJ er Aker Brygges nye satsing på unge talenter innen kunst og kultur. Gjennom pop-up arrangementer med toneangivende unge kunstnere og talent innenfor et bredt spekter av sjanger og uttrykksformer har vi satt sammen et kulturprogram av konserter, utstilling, performance, dans og installasjon.

Aker Brygge ønsker å tilby unge ukjente talenter en arena å opptre på, stille ut eller vise seg frem på. Kandidatene velges ut av kurator Maren Selvaag, der én person mottar et kunstnerstipend fra Bydel Aker Brygge. Stipendet vil bli tildelt en ung kunstner med særlig fokus på innovasjon av sitt felt og tverrkunstneriske produksjoner.