13. - 20. AUG 2022
Program
Jazzland 25 år: Bugge Wesseltoft / Ole Morten Vågan / Thomas Strønen
Forstanderskapssalen, Sentralen19/0819:30Utsolgt

Grunnet sykdom blir konserten med Maria Kannegaard Trio i Forstanderskapssalen på Sentralen den 19. august er avlyst.

Kjøpte billetter kan refunderes.

Som erstatter stepper Jazzland-grunnlegger Bugge Wesseltoft inn med god hjelp fra Thomas Strønen og Ole Morten Vågan. Selv om de alle har mange år i jazzens tjeneste er dette første gang de tre spiller i samme konstellasjon.

Bugge Wesseltoft – Jazzmusiker, pianist og produsent som siden 90-tallet har formet norsk jazztradisjon. Hans New Conception of Jazz (1997) var en merkeutgivelse for norsk jazz og som grunlegger av Jazzland Recordings har han noen av dagens mest spennende jazzartister i stallen.

Thomas Strønen – Komponist og trommeslager Thomas Strønen har merket seg som medlem av Food og Mats Eilertsen Trio og som en del av Maria Kannegaard Trio i lag med Ole Moten Vågan. Den produktive Strønen er kjent fra over 70 plateinnspillinger og internasjonale samarbeid.

Ole Morten Vågan – Kontrabassist og arrangørOle Morten Vågan har alltid jobbet et sted mellom improvisasjonsmusikk og notert musikk. Han har merket som bandleder for MOTIF som har syv utgivelse bak seg. Han har skrevet musikk for Trondheim Jazzorkester og er fast kontrabassist i Maria Kannegaard Trio.

13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20