13. - 20. AUG 2022
Program
Mona Krogstad Quartet
Kronesalen, Sentralen18/0800:00Kjøp billett

Mona Krogstad er et svært lovende ung saksofonist og komponist, utdannet fra Jazzlinja ved NTNU i Trondheim og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Til tross for ung alder har hun allerede rukket å bli et kjent ansikt for Oslo Jazzfestivals observante publikummere. Hun var en del av festivalens talentprogram Nordisk Showcase (nå kjent som Oslojazz Talent) i 2021, og har vært å se på scenen som en del av bandet Juno både i festivalens hovedprogram og nevnte Nordisk Showcase.

Mona synes musikk er en av de vakreste former for kommunikasjon vi mennesker skaper med hverandre, og blir fascinert av at musikkens språk kan romme så uendelig mange bilder, følelser og stemninger.

Mona Krogstad Quartet er et band som består av svært aktive musikere, som møttes i Trondheim for to år siden. Gjennom solide komposisjoner og vakre melodier beveger musikken i Mona Krogstad Quartet seg i et landskap som åpner for improvisasjon og lekent samspill. Musikken henter inspirasjon fra den gamle jazztradisjonen og saksofonister som Wayne Shorter og Joe Henderson, men også fra mer moderne og skandinavisk jazz. Bandet slipper sitt debutalbum høsten 2022.

  • Mona Krogstad - saksofon
  • Joakim Rainer Petersen - piano
  • Bjørn Marius Hegge - bass
  • Veslemøy Narvesen - trommer

13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20