Nordisk Showcase: Hvalfugl

DENNE KONSERTEN BLE ARRANGERT UNDER OSLO JAZZFESTIVAL 2018.

Iørefallende melodier i vakre arrangementer. Drøm deg vekk i en salighetsrus når Hvalfugl inviterer deg inn i deres univers, hvor fortellinger fra Skandinaviens gamle musiktradisjoner blir forent med lyden av den moderne ”nordiske tonen”.

I skjæringspunktet mellom det lett svevende og det store tunge finner vi folktrioen Hvalfugl. En trio som har skapt sitt eget lydunivers med melodier inspirert av både den danske og svenske folkemusikktradisjonen.

Hvalfugl spiller også på KUNSTKRÆSJ på Aker Brygge lørdag 18. august kl. 13.30!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Scenen finner du langs Bryggen, ved overgangen til Tjuvholmen (utenfor Lofoten Fiskerestaurant).

Mer info her

OM KUNSTKRÆSJ
KUNSTKRÆSJ er Aker Brygges nye satsing på unge talenter innen kunst og kultur. Gjennom pop-up arrangementer med toneangivende unge kunstnere og talent innenfor et bredt spekter av sjanger og uttrykksformer har vi satt sammen et kulturprogram av konserter, utstilling, performance, dans og installasjon.

Aker Brygge ønsker å tilby unge ukjente talenter en arena å opptre på, stille ut eller vise seg frem på. Kandidatene velges ut av kurator Maren Selvaag, der én person mottar et kunstnerstipend fra Bydel Aker Brygge. Stipendet vil bli tildelt en ung kunstner med særlig fokus på innovasjon av sitt felt og tverrkunstneriske produksjoner.