11. - 17. AUG 2024
Oslo Hiking: Håkon Kornstad (solo)

Oslo Hiking: Håkon Kornstad (solo)

Markatur og friluftskonsert ved Schrøderbakken.

Opplev Håkon Kornstad utendørs på historisk grunn. I samarbeid med Oslo Hiking inviterer vi til en guidet tur som kombinerer en fantastisk utsikt, vandring i vakker natur, og levende musikk ute i det fri.

Kornstad har siden slutten av 90-tallet og starten på 2000-tallet gjort han seg bemerket som en sentral aktør i sin generasjonen med jazzmusikere. Han frontet kritikerroste Kornstad Trio og Wibutee og spilte med artister som Sidsel Endresen, Ingebrigt Håker Flaten, Bugge Wesseltoft og Anja Garbarek. Nå har du anledning til å oppleve ham ute i friluft ved Schrøderbakken.

Vår tur starter på Jernbanetorget i Oslo sentrum. Der tar vi T-banen til Lillevann stasjon. Dette er en fantastisk togtur med strålende utsikt over Oslo og Oslofjorden. Deretter vandrer vi inn i vakre Nordmarka, vi passerer idylliske Lillevann, og kommer etterhvert opp til Øvresetertjern. Her følger vi Kong Olavs løype inn i skogen. Etter en liten stund kommer vi inn til Schrøderbakken bortgjemt inne i skogen. Schrøderbakken er en historisk hoppbakke. Brødrene Schrøder anla denne bakken rundt starten på 1900 tallet. Antageligvis var dette Norges merkeligste hoppbakke i sin tid. Det er også morsomt at Kong Harald hoppet her som kronprins i 1949. Her inne i skogen finner vi en fin sitteplass, nyter været, musikken og alt annet som måtte passe inn. Den historiske konserten varer i 40 minutter, og vi beveger oss deretter ned til Frognerseteren stasjon, hvor vi returnerer til Jernbanetorget der vi startet.

Oppmøte ved jernbanetorget kl. 13:00.

Konsertstart kl. 14:00.

Mer informasjon om Oslo Hiking finner du her.

<Tilbake