11. - 17. AUG 2024
Pom Poko

Pom Poko


Blå

torsdag 17. august 20:00

Kjøp billett

Norske kometer | Oslo Jazzfestival 2023

Pom Poko har, i tillegg til å markere seg med sine utgivelser, gjort seg godt bemerket som et av Norges mest unike liveband. Det kan ikke sies annet enn å ha hatt en kometkarriere siden slippet av It's A Trap i 2017. I årene som har fulgt har kvartetten blant annet blitt nominert til flere Spellemannspriser,  kåret til "Årets album" i Aftenposten, blitt nominert til Nordic Music Prize, Bendiksenprisen, og ikke minst turnert over hele Europa til fulle saler.

Mot slutten av annerledesåret 2020 slapp Pom Poko de første singlene fra oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet. Singelen "Andrew" hadde forhåndspremiere på BBC1 og NME, før den kort tid senere ble trukket frem som "Ukens Låt" hos førstnevnte. I januar 2021 slapp kvartetten endelig albumet Cheater. Igjen til fantastiske kritikker og massevis av interesse verden over, til tross for tiden det ble utgitt i. Den kreative gjengen fikk også godt med oppmerksomhet for en digital slippkonsert presentert som et småabsurd talkshow.

Bare ett år senere stod Pom Poko klare med ny musikk. Vi gleder oss til å få oppleve deres innovative, grensesprengende komposisjoner og arrangementer live på Oslojazz 2023.


Ragnhild Fangel Jamtveit (vokal), Martin Miguel Tonne (gitar), Jonas Krøvel (bass) og Ola Djupvik (trommer)<Tilbake