The Sinatra Songbook m/ Silya

The Sinatra Songbook er et hardtsvingende jazzband med forkjærlighet for det beste av amerikansk underholdningsmusikk fra det forrige århundret. Med crooneren Ingar Kristiansen i front har det gjennom to tiår blitt levert utadvendte og inkluderende konserter man blir i godt humør av.

Repertoaret består av kjente og mindre kjente jazzhits tappet i egne arrangementer, ispedd en og annen originallåt, som er tro mot tradisjonen.

The Sinatra Songbook feirer sitt 20-årsjubileum med selveste Silya som gjesteartist på konserten under Oslo Jazzfestival. Silya er en av Norges sterkeste live-artister. Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere hver gang hun opptrer.  Nasjonen fikk for alvor opp øynene for hennes store talent da hun deltok i «Stjernekamp» på NRK og vant.

Ingar Kristiansen (vokal), Silje Nymoen (vokal), Eckhard Baur (trompet), Håvard Fossum (saksofon), Per Husby (piano), Stig Hvalryg (bass), Torstein Ellingsen (trommer)