Trondheim Jazzorkester m/ Alf Hulbækmo

I fjor ble Alf Hulbækmo utnevnt som Sparebank 1 SMN JazZtipendat, og fikk dermed mulighet til å utvikle bestillingsverket «Skumringsbarda» med Trondheim Jazzorkester. Konserten har en urframføring på årets Moldejazz, men kan oppleves i Grønland kirke allerede en snau måned senere under Oslo Jazzfestival!

Skumringsbarda var en fantasiverden Hulbækmo likte å reise til, som var trygt, tross farene, og hvor man kunne slappe av og ha kontroll. Det er en fantasiverden som bare en selv kan forstå. Det er både lett å bære og legge fra seg. Det finnes alltid der, samtidig som det aldri finnes.

Hulbækmo har komponert musikken til sitt eget Skumringsbarda, og spiller selv orgel under framføringen. Han er utdannet på Jazzlinja på NTNU og kommer fra en musikalsk familie. Sammen med mor Tone Hulbækmo, far Hans Fredrik Jacobsen og bror Hans Hulbækmo har han utgitt flere plater i Hulbækmo & Jacobsen Familieorkester. I tillegg er han med i syvmannsorkesteret Taiga Orchestra, bandet Lillebror og duoen Siril og Alf med Siril Malmedal Hauge.

Konserten i Grønland kirke under Oslo Jazzfestival blir helt akustisk, noe som bidrar til at dette blir en uforglemmelig konsert du ikke vil gå glipp av!

Rohey Taalah – vokal
Siri Gjære – vokal
Harald Relling Nielsen – vokal
Håkon Aase – fiolin
Katrine Schiøtt – cello
Eirik Hegdal – treblås
Hildegunn Øiseth – trompet
Hild Sofie Tafjord – horn
Ole Jørgen Melhus – trombone
Alf Hulbækmo – orgel
Hans Hulbækmo – trommer og perkusjon
Tor Breivik – lyddesign