11. - 17. AUG 2024
Veslemøy Narvesen: We Don’t Imagine Anymore

Veslemøy Narvesen: We Don’t Imagine Anymore


Nasjonal Jazzscene Victoria

mandag 16. august 18:00

Utsolgt

“We Don’t Imagine Anymore” er trommeslager og Usbl Jazztalent-prisvinner Veslemøy Narvesens første steg ut som både bandleder, komponist og tekstforfatter.

De siste årene har Narvesen vært aktiv i en rekke prosjekter som Kongle Trio, Mall Girl, KALLE og med musikere som Moddi, MoE, Ingebrigt Håker Flaten og Mette Rasmussen. For anledningen har hun satt sammen et ensemble bestående av noen av hennes favorittmusikere som alle har formet og inspirert henne sterkt og som i stor grad også preger den nåværende, norske jazzscenen.

Setningen “We Don’t Imagine Anymore” dukket opp etter en tid av kreativ tørke og i en tilstand av desperasjon. Hvor gjemmer våre kreative evner seg når de fra tid til annen forsvinner? Hvor henter vi våre tanker, fantasier og visjoner fra? I hvor stor grad er vår egen kreativitet og evne til å fantasere preget av andres blikk og andres avtrykk? Og hvilke indre og ytre faktorer legger til rette for måten vi skaper på? Disse og mange andre tanker står som inspirasjonskilde for tematikken i musikken til prosjektet. Tittelen er en påstand eller et spørsmål om hva som skjer med vår kreativitet både i møte med andre, eller i mangel på møte med andre.

Med tittelens insisterende pessimisme ønsker ikke Narvesen å kvele håpet, men heller skildre en personlig desperasjon rundt hva som skjer når kontakten med musikken, kreativiteten og oss selv blir fremmed.

Besetning:

  • Jakob Nordli Leirvik - Vokal
  • Amund Storløkken Åse - Vibrafon
  • Anja Lauvdal - Keys
  • Eirik Hegdal - Saksofoner
  • Nicolas Leirtrø - Bass
  • Veslemøy Narvesen - trommer, div

<Tilbake