Barnekonserter 2017

Oslo Jazzfestival presenterer konserter av høy kvalitet for alle aldersgrupper! Oppdatert program for 2018 kommer nærmere festivalen.

Jeg synger din sang, min venn

Chat Noir, 17.08, kl. 11:00 & 13:00

I samarbeid med Kulturtanken presenterer vi to store gratiskonserter for Oslos aktivtetsskoler på Chat Noir. Den første konserten er kl 11:00, og ekstraforestillingen kl 13:00.

Har du  venner som synger sanger fra sine hjemland? Skjønner du hva de handler om selv om du ikke forstår hvert ord de synger? De som er barn og ungdom nå, skal overta oppgaven med å utvikle Norge videre som nasjon. Interesse og respekt for andres kultur og uttrykksmåte er en viktig del av dette arbeidet. Et fint sted å starte er å høre på og lære seg venners sanger. Sanger fra andre kulturer, sanger på andre språk. Denne konserten heter «Jeg synger din sang, min venn». Her får vi høre sanger fra mange land, på mange språk. Kanskje du kjenner igjen en melodi eller to?

Anine Kruse Skatrud (vokal), Benedikte Kruse (vokal), Nina Mortvedt (vokal) og Lars Andreas Aspesæter (piano og vokal).

NB: Det er ingen flere ledige billetter til Jeg synger din sang, min venn.

GODDAG GODDAG – JOJJE WADENIUS & KJÆRAND MOE

Nasjonal Jazzscene Victoria, 19.08, kl. 13:00

«Goddag, goddag» er et svensk/norsk samarbeidsprosjekt som bringer kjent og kjær svensk barnemusikk frem for et norsk ungt publikum. Musikken er komponert av Georg (Jojje) Wadenius, tekstene er av Barbro Lindgren, Kenneth Gärdestad og Olof Landström, og alle oversettelser og bearbeidelser til norsk er gjort av Kjærand Moe. Jojje Wadenius regnes som en legende i svensk musikkliv, mens Kjærand Moe er en sanger og skuespiller som er kanskje mest kjent for sin rolle som «seg selv» i barneTV-serien Skrimmel-Skrammel.

Kjøp billetter!

KLING KLANG – MUSIKK FOR DE MINSTE: FRØY AAGRE

Sentralen, Forstanderskapssalen, 19.08, kl. 12:00 & 13:00

Velkommen til en sanselig musikkopplevelse for de minste barna (0-3 år). Bli med Frøy Aagre og hennes saksofon på skattejakt etter spennende klanger! Hun tar barna med på en musikalsk oppdagelsesferd og utforsker klangen på de ulike instrumentene som hun finner, for så å sette det hele sammen til et lite «kling klang»-musikkverk. Etter forestillingen inviteres barna opp på scenen for å utforske og spille på instrumentene. Dette er den interaktive delen av forestillingen der barna får være aktive skapende deltakere.

Kjøp billetter til kl. 12:00!

Kjøp billetter til kl. 13:00!