BUZZ-workshop

Påmeldingslink 2020: http://bit.ly/BUZZ-workshop2020

Pass på at du mottar bekreftelse via epost når du har sendt inn. Det kan også være at e-posten havner i spam-mappen din.

Om BUZZ-workshop:

Uken før Oslo Jazzfestival kan barn og ungdom i alderen 8 til 16 år utforske jazzsjangeren i samspill med jevnaldrende og under tett oppfølging av profesjonelle musikere og pedagoger. BUZZ-workshop er åpent for alle som spiller et instrument og er nysgjerrig på jazz og improvisasjon.

Odd André Elveland fra Improbasen tilrettelegger det faglige opplegget slik at de yngste deltagerne fokuserer på tradisjonell jazz med innslag av improvisasjon, mens de eldre og mer erfarne får bryne seg på friere jazz. Deltagerne fordeles i ensembler, og følges opp av instruktører som mestrer stilretningen og instrumentet til de enkelte deltagerne. Instruktørene i 2019 er blant annet Odd André Elveland, Ayumi Tanaka og Henriette Eilertsen. Prosjektet er støttet av Norsk Musikkråd – KOMP, Norsk Jazzforum – Frifond, samt at Norges musikkhøgskole stiller med lokaler.

Improbasen    komp_knapp       

Alder, tid og sted:

  • Eventuelt innføringskurs i mai/juni (TBA)
  • 8-12 år – 03.-05.august 2020 fra kl. 11:00 til kl. 16:00 på Norges musikkhøgskole
  • 13-16 år – 06.-08.august 2020 fra kl. 11:00 til kl. 16:00 på Norges musikkhøgskole

Deltagerne fremfører det de har lært på minifestivalen Kids in Jazz fra 8. – 11. august med konserter på Nasjonal Jazzscene Victoria, Den Norske Opera & Ballett, Sentralen, Sentralen, Norges musikkhøgskole, Kafé Hærverk, Barnekunstmuseet og Barnas jazzhus. (se egen side for Kids in Jazz).

Kursavgift: Kr 750,- inkludert workshop, Kids in Jazz, materiell og festivalpass.

Søknadsfrist: Løpende påmelding, førstemann til mølla! Se eget søknadskjema på siden.

Spørsmål: Send en mail til buzz@oslojazz.no eller ring oss på 22 42 91 20. Det er også mulig å nå musikalsk ansvarlig Odd André Elveland på tlf. 907 35 501.