11. - 17. AUG 2024
Program

Jazz på MUNCH

Jazz på MUNCH er en serie med røtter tilbake til 1960-tallet da Karin Krog og Johs Bergh inviterte artister som Jan Garbarek, Svein Finnerud, Bill Evans og Egil Kapstad til legendariske konserter i festsalen på Tøyen. I 2017-2018 programmerte Jassbox konsertserien, og nå viderefører MUNCH live denne stolte tradisjonen i det nye museet i Bjørvika, med en serie konserter programmert i samarbeid med Oslo Jazzfestival.

Denne høsten vil publikum få anledning til å oppleve Kim Myhr: Sympathetic Magic og en annen artist (TBA) i Festsalen på MUNCH.

  • 18/10 20:00: Kim Myhr: Sympathetic Magic

Ifølge Kim Myhr er Sympathetic Magic den mest personlige musikken han noen gang har laget. Den ble skrevet i løpet av den siste tiden i nedstengningen og er en kjærlighetserklæring til kollektive ritualer og det å samles sammen med andre mennesker.

De siste årene har gitaristen Kim Myhr og bandet hans turnert verden rundt. På turneen utviklet de en sterk kjemi, både sosialt og musikalsk, noe Myhr ønsket å reflektere i musikken.

Myhr er også inspirert av et Yamaha-orgel fra 1970-tallet som han kjøpte like før han begynte arbeidet med Sympathetic Magic. Instrumentet tok prosjektet i nye retninger, og endte opp med å bli fokuspunktet.

Sympathetic Magic (som kom ut på LP, Hubro, 2022) tar oss tilbake til en tid da verden utenfor var fremmed og mystisk, og skillet mellom virkelighet og fantasi var uklart. Musikken uttrykker en forsiktig optimisme, en tro på at den sosiale ekstasen vi alle lengtet etter, igjen kan være mulig å oppleve.

Kim Myhr – gitar og elektronikk
Håvard Volden – elgitar
David Stackenäs – elgitar
Adrian Myhr – elgitar og bass
Anja Lauvdal – orgel og synths
Hans Hulbækmo – trommer
Michaela Antalová – trommer
Stig Gunnar Ringen – lyddesign

Martin Myrvold – lysdesign

Dørene åpner: 19:00
Arrangementsstart: 20:00

Foto: Jorunn Valle Nilsen

  • 15/11 20:00: TBA

Les mer om programmet og kjøp billetter via MUNCHs websider.

11. - 17. AUG 2024

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20
Følg oss:FacebookInstagram
Kode:Bjerk


Image of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsor