11. - 17. AUG 2024
oslojazz 2020

Takk 2020, hei 2021!

Vi ser mot uke 33, 2021.

Vi var superheldige med årets festival som ble gjennomført i en tidslomme mellom to store oppblomstringer av koronaen. Så lettelsen og lykkefølelsen var uendelig stor da vi i administrasjonen kunne slette all smittesporing og konkludere med årets festivalsuksess.

Hele 103 frivillige bidro til å gjennomføre festivalen. Vi arrangerte 31 konserter fordelt på 5 forskjellige scener over 5 dager, og engasjerte til sammen 179 musikere.

Selv om vi i år komprimerte oss ned i omfang, kunne vi likevel lage et festivalprogram som representerte en solid bolk av våre internasjonale artister med forankring i jazzhovedstaden og dens omegn; Oslo Jazzensemble, Daniela Reyes, Magnolia Jazzband med Beate Lech, Ellen Andrea Wang/Jon Balke/Tone Myksja, AOJO, Jazzintrio, Jazzpurk, Serendip, Nordic Showcase, Knut Riisnæs, Finity, Espen Eriksen Trio, Siril Malmedal Hauge & Jacob Young, Wako, The Source, Fieh, Arild Andersen, Kongle Trio, Emmeluth´s Amoeba og Erlend Apneseths Fragmentarium.

Kalenderuke nummer 33 for neste år er allerede i ferd med å fylles med gode ideer, og vi gleder oss til å presentere festivalprogrammet for 2021 når det blir klart utpå nyåret.

God jul og godt nytt år alle sammen, så sees vi snart når levende jazzmusikk igjen spilles på de mange gode scenene jazz-Norge har å tilby.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta regelmessige oppdateringer om artist-bekreftelser, programendringer, og annen relevant informasjon og nyheter.
<Tilbake