11. - 17. AUG 2024
3 x slipp til Oslojazz 2024!

3 x slipp til Oslojazz 2024!

Cyrille Aimée, Emmet Cohen Trio og to konserter med Hedvig Mollestad Trio er siste tilskudd til programmet.

7. mars, 2024:

Nytt trippelslipp! Tre navn og fire konserter er klare til årets festivalprogram:

Cyrille Aimée

Cyrille Aimée følger en tradisjon som er forankret i den store amerikanske sangboka, men trekker like mye inspirasjon fra moderne pop, bossa nova, swingjazz og ren vokalimprovisasjon. I de senere årene har låtskriveren Aimée blitt stadig mer fremtredende, noe som er tydelig på årets album à Fleur de Peau. Her er det rikelig med sjelfull jazz, vevet sammen med en god dose sofistikert pop, varmet med en tropisk bris fra Det karibiske Hav. Kanskje ikke så rart ettersom mange av sangene er skrevet i hennes hjem i Costa Rica.

Vi ser frem til å presentere Cyrille Aimée på Oslo Jazzfestival, sammen med et spillesugent og tight band på Victoria, en perfekt scene for Aimées fargerike og fengende univers.

Cyrille Aimée – vokal, Dave Torkanowsky – piano, Lex Warshawsky – bass, Yonatan Rosen – trommer

Cyrill Aimée spiller på Nasjonal jazzscene fredag 16. august kl. 20.00. Billetter finner du her.

Emmet Cohen Trio

Til tross for sin unge alder, har den amerikanske pianisten Emmet Cohen levert klassisk, men ekspansiv jazz i over et tiår. Med en blanding av friske tolkninger av eviggrønne standardlåter og egne vitale komposisjoner, har han gjort stor suksess hos både konsertpublikum og kritikere verden rundt.

Emmet Cohen Trio (med gjester) leverte en praktfull konsert på Moldejazz i 2023. Nå er det endelig Oslo Jazzfestivals tur til å oppleve en av de mest ettertraktede pianotrioene der ute.

Emmet Cohen – piano, Russell Hall – bass, Kyle Poole – trommer

Emmet Cohen Trio spiller på Nasjonal jazzscene mandag 12. august kl. 21.00. Billetter finner du her.

Hedvig Mollestad Trio

Hedvig Mollestad Trio har gitt ut flere kritikerroste album på det markante plateselskapet Rune Grammofon, og er en ubestridt live-favoritt som har spilt på alt fra små buler til store festsaler og jazzfestivaler rundt om i verden.

Bandet er alltid en fest å oppleve på en konsertscene, der Mollestads seige og buldrende riff, Ellen Brekkens pumpende basslinjer og Ivar Loe Bjørnstads hardtslående rytmikk briljerer side om side. Denne kvelden inviterer Oslo Jazzfestival til to fester med HM3 på Herr Nilsen, med en konsert kl. 19.00 og en konsert kl. 22.00. Vi anbefaler å få med deg begge.

Hedvig Mollestad – gitar, Ellen Brekken – bass, Ivar Loe Bjørnstad – trommer

Hedvig Mollestad Trio spiller på Herr Nilsen tirsdag 13. august kl. 19.00 og kl. 22.00. Billetter til 19.00-konserten finner du her og billetter til 22.00-konserten finner du her.

Foto: Victor Hlavatovic

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta regelmessige oppdateringer om artist-bekreftelser, programendringer, og annen relevant informasjon og nyheter.
<Tilbake