13. - 19. AUG 2023
Program
08/08/2020

Festivaltjuvstart med Daniela Reyes på Ammerudlunden sykehjem

Festivaltjuvstart med Daniela Reyes lørdag 8. august!

Lørdag kl 14.00 arrangerer vi og vår partner Boligbyggelaget Usbl en meget eksklusiv festivaltjuvstart med Daniela Reyes, fjorårets vinner av Usbl Jazztalent-prisen, for beboerene på Ammerudlunden Sykehjem! Pårørende (og alle andre som ikke holder til der) kan få med seg konserten på Facebook!

Se streamen her.

Hallvard Brattberg, Direktør privatmarked ved Usbl sier følgende om arrangementet:

"Som samarbeidspartner med Oslo Jazzfestival var vi klar over at 2020 ville bli "spesiell" i forhold til arrangementer.

Vanligvis arrangerer vi i samarbeid med Oslo Jazzfestival en konsert i bakgården til en av våre forvaltede borettslag eller sameier, denne gangen har vi valgt å samarbeide med Ammerudlunden sykehjem, som er eid av Usbl men drevet av Diakonhjemmet. Dette er et sykehjem som vanligvis har mange flotte kultur-aktiviteter for sine beboere som også inkluderer de pårørende. Under pandemien vi nå står i har det vært vanskeligere å gjennomføre ulike arrangementer. Det er derfor ekstra hyggelig å kunne arrangere dette, til glede for beboerne, men som også involverer pårørende ved å streame dette direkte i flere kanaler. På denne måten har de mulighet til å oppleve det sammen med sine nære og kjære.

Vi gleder oss stort til å arrangere denne intimkonserten til glede for brukerne, pårørende og de ansatte på Ammerudlunden, og håper at værgudene er med oss.

13. - 19. AUG 2023

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20
Følg oss:FacebookInstagram
Kode:Bjerk


Image of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsorImage of sponsor