11. - 17. AUG 2024
Eyolf Dale erstatter Bobo Stenson solo

Eyolf Dale erstatter Bobo Stenson solo

Vi beklager å måtte meddele at Bobo Stenson har meldt avbud, i stedet spiller Eyolf Dale solokonsert i Marmorsalen på Sentralen fredag 18. august kl.17:00.

Den norske pianisten og komponisten Eyolf Dale er kjent for både sitt soloarbeid, sine suksessfulle samarbeid og med band som Eyolf Dale Trio, Wolf Valley, Albatrosh, Daniel Herskedal, Hayden Powell Trio og Trondheim Jazzorkester. Siden utgivelsen av hans soloalbum i 2012, har Dale etablert seg som en av sin generasjons ledende pianister.

Han har opptrådt over hele Europa, både som sidemann og soloartist, i tillegg til turneer i USA, Japan og Kina. Hans soloarbeid bærer preg av den modne, lyriske introspeksjonen som ofte assosieres med norsk jazz. I tillegg til en utforskende nysgjerrighet og frie elementer, som også er i ferd med å bli et kjennetegn for de unge norske improvisasjonsmusikerne.

Velkommen til en eksklusiv solokonsert i Marmorsalen på Sentralen fredag 18. august. Dette blir en unik anledning til å oppleve flere fasetter av en av Nordens mest spennende improvisasjonsmusikere.


For billetter og mer informasjon, les: https://oslojazz.no/artist/sentralen-friday-program/

Foto: Per Schorn

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta regelmessige oppdateringer om artist-bekreftelser, programendringer, og annen relevant informasjon og nyheter.
<Tilbake