13. - 20. AUG 2022
Program
17/01/2022

Jazz på MUNCH

Oslo Jazzfestival er stolt av å kunne presentere et nytt samarbeid med MUNCH.

Jazz på MUNCH er en serie med røtter tilbake til 1960-tallet da Karin Krog og Johs Berg inviterte artister som Jan Garbarek, Svein Finnerud, Bill Evans og Egil Kapstad til legendariske konserter i festsalen på Tøyen. I 2017-2018 programmerte Jassbox konsertserien, og nå viderefører MUNCH live denne stolte tradisjonen i det nye museet i Bjørvika, med en serie konserter programmert i samarbeid med Oslo Jazzfestival.

– Hovestadens jazzhistorie har solide røtter i både Munchmuseet og i Oslo Jazzfestival. I dette nye samarbeidet mellom MUNCH og Oslo Jazzfestival skal nye konsertopplevelser skapes på museet, både i vår- og høstprogrammet, og under jazzfestivalen i uke 33, sier festivalsjef Øyvind Larsen om det nye samarbeidet.

Denne våren vil Oslos jazzelskende publikum få anledning til å oppleve Arild Andersen Quintet, en førpremiere på Hedvig Mollestads nye prosjekt Weejuns og Marthe Lea Band i festsalen på MUNCH. I uke 33 vil Oslo Jazzfestival arrangere en rekke festivalkonserter på MUNCH, før det til høsten igjen blir en ny runde med konsertserien Jazz på MUNCH.

Les mer om programmet og kjøp billetter via MUNCHs websider.

13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20