11. - 17. AUG 2024
Maridalen på Gressholmen

Maridalen på Gressholmen

Hovedprogrammet er nå komplett.

28. juni, 2024:

Den anerkjente jazztrioen Maridalen, som henter navnet sitt fra dalføret like nord for Oslo sentrum, skal ha releasekonserten for sitt nyeste album på årets Oslojazz. Albumet Gressholmen ble spilt inn på en DNT-hytte på øya i Oslofjorden og denne augustkvelden inviterer de alle med seg ut til Gressholmen til konsert på Gressholmen Kro. Med seg har de Emil Brattested (pedal steel) og Erland Dahlen (perkusjon) som også spiller på albumet.

Musikken oppleves intim, og trioen skaper ulike musikalske rom som fylles med små ulike fortellinger. Den akustiske klangen fra kontrabass, trompet og treblås inviterer lytteren med på nye eventyr. Lydbildet til trioen er transparent og gir stort rom og ansvar til hver av de tre musikerne. Vi kan forvente oss en helt formidabel opplevelse når Maridalen inviterer oss ut til øysamfunnet og Gressholmen Kro denne kvelden!

Maridalen spiller på Gressholmen Kro onsdag 14. august kl. 18.00. Billetter får du her.

Med dette er hovedprogrammet til Oslo Jazzfestival 2024 komplett, i tillegg til programmet til Oslojazz Talent og Serendip!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev vil du motta regelmessige oppdateringer om artist-bekreftelser, programendringer, og annen relevant informasjon og nyheter.
<Tilbake