13. - 20. AUG 2022
Program
26/06/2020

Ungjazz på Salt og markakonsert med Frode Haltli og Erlend Apneseth under årets Oslojazz

Oslo Jazzfestival kan by på et spennende sideprogram på Salt og en deilig friluftskonsert i marka med Erlend Apneseth & Frode Haltli.

Forrige uke slapp Oslo Jazzfestival årets hovedprogram med bl.a. Oslo Jazzensembles åpningskonsert med Torun Eriksen, Arild Andersen, Ellen Andrea Wang og Kalle Moberg i Marmorsalen på Sentralen, i tillegg til konserter med Daniela Reyes, Emmeluths Amoeba, Erlend Apneseths Fragmentarium, Fieh og mange fler.

I dag slipper festivalen et rikt sideprogram på Salt med en rekke gratiskonserter med musikere som vil vise oss fremtiden i norsk jazz, i tillegg til en markakonsert i samarbeid med Oslo Hiking.

Nordisk Showcase er Oslo Jazzfestivals store satsning på de unge og håpefulle. Årets showcase blir som resten av festivalprogrammet – med musikere bosatt i Norge, og her skal vi presentere 6 fremadstormende band som viser vei inn i jazzens fremtid, sier festivalsjef Øyvind S. Larsen.

Årets utvalgte Nordisk Showcase-band er Bêl, Miriam Kibakaya Concept, New Banke, Franklin, Bliss og Orun Quartet. Tidligere har band som Juno, General Post Office, Master Oogway, I Like To Sleep, Damata og Kongle Trio gjort seg bemerket i Nordisk Showcase.

Ungt blir det også når festivalen presenterer samarbeidskonserter med Jazzpurk og Serendip, AOJO og delfinale i Norsk jazzforums talentsatsning Jazzintro.

– Årets utgave av Jazzintro blir litt annerledes enn planlagt, men vi synes det er svært hyggelig at vi takket være velvillige samarbeidspartnere, faktisk klarer å gjennomføre Jazzintro 2020. Vi ser frem til å kunne presentere Jazzintro på Oslo Jazzfestival, og til å oppleve Lady Bird Orchestra og Damata på SALT, sier Aleksander Haugen ved Norsk Jazzforum.

Fullt program for Oslo Jazzfestivals sideprogram på Salt:

Jazzkonsert ute i det fri med Frode Haltli & Erlend Apneseth

Oslo Jazzfestival er primært en sentrumsfestival, men Oslo er mye større enn bare sentrum. I samarbeid med Oslo Hiking inviterer Oslo Jazzfestival til guidet fottur med påfølgende konsert i Oslo-marka med Frode Haltli & Erlend Apneseth lørdag 15. august. Denne turen kombinerer en fantastisk utsikt, vandring i vakker natur, og fantastisk musikk i Schrøderbakken. Mer info og billetter på Oslo Hikings nettside.

Oslo Hiking: Erlend Apneseth & Frode Haltli

Schrøderbakken
15.0812:00
Kjøp billett
13. - 20. AUG 2022

Generelle henvendelser og booking:info@oslojazz.no22 42 91 20